Vaša prijava

 

Tu smo za vas

Želite li saznati više o našim uslugama? 

 

Kontaktirajte nas na: 

tel. : +385 1 645 72 60
faks: +385 1 645 72 70

e-pošta: serviceanti spam bot@grenkeanti spam bot.hr

 

 

GRENKE Hrvatska d.o.o.

Av. Većeslava Holjevca 40

10000 Zagreb

__________________________

 

Kontaktirajte nas na: 

tel. : +385 1 645 72 69
faks: +385 1 645 72 79

gsm: +385 91 645 72 69

e-pošta: service.splitanti spam bot@grenkeanti spam bot.hr

 

GRENKE Hrvatska d.o.o.
Poslovna jedinica Split
Poljička cesta 28b
21000 Split 

Simply electronic: novi eSignature

GRENKE partneri uskoro će biti fleksibilniji. Elektroničko potpisivanja štedi vrijeme i omogućuje online potpisivanje ugovora od bilo kuda. Pročitajte više o mogućnosti elektroničkog potpisivanja.

 

eSignature za GRENKE dobavljače

eSignature za GRENKE najmoprimce

 

Jednostavno do najma

GRENKE ima za cilj pružiti podršku malim i srednjim poduzetnicima diljem Europe. Nudimo financijske usluge najma, prilagođene specifičnim zahtjevima i mogućnostima u svim sektorima. Ponosni smo što svojim klijentima možemo ponuditi pouzdano i sigurno partnerstvo.

 

Malim i srednjim poduzetnicima GRENKE omogućuje najam potrebne opreme na jednostavan naćin, umjesto njene kupnje i vezivanja dragocjenog kapitala u opremu.

 

Usredotočeni smo na pozitivne, trajne odnose i svakom od njih pridajemo najveću važnost, neovisno radi li se o našim specijaliziranim partnerima u prodaji ili klijentima. Svjesni smo da svi naši partneri i klijenti imaju jedinstvene izazove, stoga smo razvili rješenja kojima izlazimo u susret tim izazovima pomoću stručnosti, predanosti, transparentnosti, integriteta i iskrenosti.

 

Ponosni smo na naše osobno savjetovanje i pomoć u osiguravanju rješenja koja odražavaju vaše trenutne i buduće poslovne zahtjeve. Neovisni smo o ponuđačima i bankama te pružamo financijske uvjete koji vam nude najveću fleksibilnost.

 

Najam – za veću fleksibilnost

Današnja poduzeća pod velikim su pritiskom razvijanja inovacija, kako bi održale svoju konkurentnost. Da bi ispunili tu potrebu, sve veći broj poduzeća koristi najam za nabavu najnovije i najbolje informatičke opreme. Pročitajte više