GRENKE za maloprodaju

Želite li pojednostaviti planiranje kratkoročne i srednjoročne likvidnosti? GRENKE ima savršena rješenja.

Veleprodaja i maloprodaja čine srce gospodarstva. Prodajni procesi postaju digitalni. Imate li dobre mogućnosti za rješavanje izazova koje vam budućnost donosi? Vaši klijenti uvijek očekuju najvišu kvalitetu, kao i izuzetne mogućnosti isporuke i fleksibilne opcije plaćanja. Međutim, kako biste svojim klijentima pružili najbolje i bili u korak s vremenom, morate biti spremni na značajna ulaganja.

GRENKE nudi prave proizvode i osobno financijsko savjetovanje u maloprodaji. Zahvaljujući GRENKE najmu, osigurajte si najmoderniju opremu i očuvajte svoju likvidnost. Jednostavno je i prilagođeno vašim potrebama.

Nazovite nas

Obratite nam se na

+385 1 645 72 60

Ponedjeljak – petak od 08:00 do 16:00h

Neka posao teče glatko

Mnoge maloprodajne tvrtke već su prepoznale prednosti GRENKE najma opreme. Neke od njih modernizirale su sustav naplate i uvele npr. samoposlužne blagajne, a druge su unajmile opremu za skladišta, Zbog toga su likvidniji i konkurentniji na tržištu. Budite i vi naš zadovoljni klijent.

Kako se oblikuje budućnost?

Ispunite očekivanja svojih kupaca

Što maloprodaju čini takvom kakva je? Prije svega, vrtoglavo velik skup potreba kupaca i, u konačnici, gotovo beskrajni zahtjevi za pozitivnim potrošačkim iskustvom na prodajnom mjestu. Ako odaberete okvirni ugovor o najmu, pomoći ćemo vam da svoje ideje pretvorite u stvarnost i uvijek održavate svoju opremu modernom.

Očuvajte sposobnost plaćanja i fokusirajte se na razvoj poslovanja

Digitalizacija radikalno preobražava djelatnost maloprodaje i olakšava mnoge stvari – poput plaćanja. Ako i vi želite pružiti svojim klijentima jednostavnije opcije plaćanja, možete unajmiti najsuvremenije blagajničke sustave uz klasični najam. Tako je jednostavno.

Vaše potrebe su jedinstvene, kao i naša rješenja

Imate li poseban zahtjev? Javite nam se, rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Naša rješenja za maloprodaju

Još niste potpuno sigurni kako vam možemo pomoći? Saznajte više o našim rješenjima.