GRENKE Integrity Line

Poštivanje zakonskih propisa i internih pravila glavni je prioritet tvrtke GRENKE. U tu svrhu stvorili smo sustav za zviždače GRENKE Integrity Line.

Samo poštivanjem pravila i standarda možemo spriječiti štetu svojoj tvrtki, našim zaposlenicima i našim poslovnim partnerima. Zato se prekršaji moraju rano otkriti. U tu svrhu stvorili smo sustav za zviždače GRENKE Integrity Line.

 

S ovim novim sustavom možemo na pravedan i odgovarajući način za tvrtku i zaposlenike istražiti dojave o kršenju. 

 

Sustav za zviždače pruža najvišu razinu privatnosti prilikom obrade dojave. Osim toga, pridajemo veliku važnost pravednosti – kako u našem odnosu sa zviždačima tako i zaposlenicima koji su optuženi.

Sustav za zviždače GRENKE Integrity Line

Ako primijetite jasne znakove kršenja prava ili propisa u vezi s grupom GRENKE Group, možete kontaktirati GRENKE Integrity Line.

 

Hvala vam na podršci.

Nazovite nas

Obratite nam se na

+385 1 645 72 60

Ponedjeljak – petak od 08:00 do 16:00h

Imajte na umu da iz pravnih razloga sustav za zviždače tvrtke GRENKE ne može obraditi zviždače bez dovoljno konkretnih dokaza.

 

Kada se koristite sustavom za zviždače GRENKE Integrity Line, potrebno je uzeti u obzir različite zakonske zahtjeve određene države. Ako lokalni pravni zahtjevi dopuštaju, moguće su i anonimne reference.