Nazovite nas

Obratite nam se na

+385 1 645 72 60

Ponedjeljak – petak od 08:00 do 16:00h

Pogodnosti za partnere

Raspravljate li o proizvodima sa svojim klijentima? Što kada biste mogli razgovarati o prilikama, potencijalu i idejama? Kako? Lako je, samo postanite GRENKE partner.

Jeste li ikada razmišljali o tome da svojim klijentima ponudite više od samo asortimana proizvoda? Mnogi trgovci nude i izbor mogućnosti financiranja. Prednost je u tome što korisnici mogu financirati stjecanje na način koji odgovara njihovim potrebama. Što vi imate od toga? Mogućnosti financiranja poput najma mogu se jednostavno integrirati u vaše postojeće postupke. Tako ćete u kratkom vremenu imati za svakog klijenta spremnu točno onakvu alternativu za kupnju kakva je potrebna. Potpisivanje ugovora također je brzo, jednostavno i digitalno. Uz ePotpis, naš elektronički potpis, vaši kupci mogu potpisati sve ugovore putem interneta.

Rado ćemo vam dati jedan-na-jedan savjet koji će vam pomoći da brzo to sve provedete. Prvi je korak prilagoditi uvjete kako bi vama odgovarali. Uz to, vaša osoba za kontakt vam stoji na raspolaganju za sva pitanja, također i na vašem lokalnom području. Naposljetku, mi želimo da budete uspješni.

Vaši izazovi – naša rješenja

Iz koje god da ste industrije, mi imamo za vas idealno rješenje.

Podrška u prodaji

Mnogo klijenata pokušava pornaći alternative uobičajenoj kupovini. Pomoću našeg rješenja možete ponuditi najam.

whitepaper

Vaše potrebe su jedinstvene, kao i naša rješenja

Imate li poseban zahtjev? Javite nam se, rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Manje vremena s administracijom, više vremena s kupcima.

Pisanje ponuda i sastavljanje ugovora zahtijeva vrijeme – vrijeme koje biste radije potrošili na brigu o kupcima. Imamo savršeno rješnje koje vam omogućuje upravo to.

GRENKE partnerski portal

Naš partnerski portal umanjuje svu papirologiju uključenu u obradu financiranja. Jednostavno izračunavajte ponude i podnosite zahtjeve putem interneta. Primit ćete naš odgovor unutar nekoliko minuta. Zatim odmah možete završiti ugovore svojih klijenata. Također možete vidjeti status svojih ugovora u bilo kojem trenutku, što vam daje više vremena da se usredotočite na stvari koje su stvarno važne.

ePotpis

Ujutro sastavite ugovor i imajte ga već potpisanog i vraćenog do ručka. Predobro da bi bilo istinito? Ne uz ePotpis.

Potpisi koji štede vrijeme i novac

S ePotpisom možete uštedjeti vrijeme i svojim kupcima i sebi. Ugovore je lako potpisati putem interneta – nema potrebe za organizacijom cijelog sastanka samo radi potpisivanja komada papira. Saznajte više o ePotpisu i povezanim značajkama.

Uspjeh zahtijeva jaka partnerstva

Već smo stekli mnogo iskustva u svojoj struci. Zato znamo što je važno – uspostavljanje bliskih i dugoročnih partnerstava.

Složno s vama.

Kada radimo s partnerima, imamo jedan cilj: uspješni odnosi koji će izdržati ispit vremena. Uska suradnja ključna je za postizanje tog cilja.

Mi smo uvijek ovdje za vas, spremni osobno ponuditi potrebnu stručnost. Na kraju, možemo postići više ako surađujemo.

Upoznajte se s našim dodatnim uslužnim djelatnostima

Hoćete li ih upotrebljavati sami ili ponuditi svojim klijentima, u potpunosti je na vama. Saznajte više o našim dodatnim uslužnim djelatnostima.