• Naše obećanje vama: „Fast. Forward. Finance.”
  • Sveobuhvatna rješenja za najam daju trgovcima i klijentima slobodu koja im je potrebna za razvijanje poduzetničkih ideja

 

Zagreb, 14.12.2020. -  S novim vizualnim identitetom našeg brenda, GRENKE se usredotočuje na dokazane koncepte i naglašava svoju misiju kombiniranja inovativnog poslovanja na području najma s brzinom, povjerenjem i održivim poduzetništvom. Svježi dizajn, suvremena komunikacija i jasna orijentiranost na rješenja s težištem na klijentu su ono što GRENKE razlikuje od konkurencije. Tako se kao stručnjak u području najma priprema za dinamičan razvoj u digitalizaciji i automatizaciji.

Zdravko Pilić: „Naše obećanje „Fast. Forward. Finance.” naglašava predan odnos prema našim klijentima, koji su uvijek u središtu pažnje. U GRENKE-u poduzetnici mogu pronaći razna rješenja za sve svoje financijske potrebe."

Na novoj web stranici partneri dobavljači i potencijalni klijenti sada mogu pronaći rješenja prilagođena upravo izazovima s kojima se suočavaju. Zato je GRENKE razvio nekoliko aplikacija koje zadovoljavaju specifične potrebe različitih ciljnih skupina, na primjer: GO Partner portal i Offer2App za dobavljače ili Portal za klijente koji je namijenjen našim najmoprimcima.

Unatoč raznim digitalnim rješenjima, naglasak i dalje stavlja na osobni pristup što je korisno, ne samo partnerima, klijentima i  našim zaposlenicima, već i dioničarima i investitorima.

U potrazi za onima koje krasi poduzetnički duh

Najvažniji element u novom vizualnom identitetu GRENKE-a je stavljanje naglaska na poduzetnički duh. GRENKE je oduvijek pravi partner kada je riječ o osobnom savjetovanju, brzoj i jednostavnoj obradi i podršci poduzetnicima. I to čini okosnicu novog vizualnog identiteta.

Cilj za budućnost je olakšati poduzetnicima razvijanje kreativnih ideja bez brige o složenim financijskim proizvodima. GRENKE će se pobrinuti za to tako da se klijenti mogu usredotočiti na razvoj poslovanja i brigu o svojim kupcima.