Nazovite nas

Obratite nam se na

+385 1 645 72 60

Ponedjeljak – petak od 08:00 do 16:00h

GRENKE za proizvodnju

Globalizacija, digitalizacija, industrija 4.0 – uspjeh vaše tvrtke ovisi o strateškim odlukama i brzom djelovanju. Možete imati svu slobodu koju želite s GRENKE rješenjima.

Nova tehnologija stvara nova tržišta. Konstantne promjene zahtjevaju nova rješenja. Na primjer, rješenja za mobilnost, proizvodnju energije, dizajn proizvoda i razmjenu informacija. S kojim izazovima se vaše poduzeće susreće? 

Bilo da želite učiniti svoju proizvodnju fleksibilnijom, povezati mrežu podružnica ili poboljšati korisničko iskustvo, inovacija je uvijek povezana s financijskim rizicima. GRENKE raste s vama.

 

Specijalizirani za raznolikost

Bilo da se radi o strojarstvu ili kemijskoj industriji, upoznati smo s različitim zahtjevima i izazovima vaše industrije. 

Zajedno ćemo pronaći pravo rješenje za vas sukladno vašim potrebama za najmom opreme.

Koji proizvod odgovara vašim potrebama?

Probajte odmah! Pitanje Rezultat

U tri koraka saznajte koje rješenje je najprikladnije za vas

Postoje različita rješenja ovisno o vašim investicijskim potrebama. Ispunite naš test i saznajte u najkraćem mogućem roku koje vam odgovara.

Ulažete li više puta godišnje?

Ulažete li redovito u različite vrste imovine?

Oduzima li vam nabavka opreme previše vremena?

Pravo rješenje za vas je okvirni ugovor o najmu

Imate veće i kontinuirane potrebe za ulaganjem i trebate fleksibilnost. To je upravo ono što dobivate s GRENKE okvirnim ugovorom o najmu. Rado ćemo vas savjetovati – slobodno nam se obratite.

Pravo rješenje za vas je Klasični najam

Tražite mogućnost pouzdanog planiranja i fiksne najamnine, ali također želite ostati fleksibilni. GRENKE klasični najam upravo je ono što vam treba. Rado ćemo vas savjetovati – samo nam se obratite.

Probajte odmah!
Da
Ne

Koji su vaši planovi?

Kako sve zajedno ne bi zastalo

Nužno je planirati likvidnost ako namjeravate uložiti u svoje poduzeće. Ono što ne želite je financijsko usko grlo nakon obavljene kupnje. Koje je rješenje onda za vas? Klasični najam

Budite ispred drugih

Učinkovita proizvodnja je ono što vam pomaže da utvrdite svoju konkurentnu poziciju na tržištu. Svi strojevi i oprema koja vam je potrebna moderniziraju se i nadograđuju u sve kraćim intervalima. Potrebna vam je financijska fleksibilnost da biste držali korak. I to je upravo ono što dobivate s našim Okvirnim ugovorom o najmu koji će vam pomoći biti u korak s inovacijama u bilo kojem trenutku i održavanju uspješnih proizvodnih aktivnosti.

Uredite svoje financije

Imate li redovite troškove vezane za materijal, energiju i razvoj ili često plaćate unaprijed? Većina tvrtki nema dovoljan proračun za modernu opremu. Dajte si slobodu koja vam je potrebna pomoću najma, a ne kupnjom opreme.

whitepaper

Vaše potrebe su jedinstvene, kao i naša rješenja

Imate li poseban zahtjev? Javite nam se, rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Naša rješenja za proizvodnju

Još niste potpuno sigurni kako vam možemo pomoći? Saznajte više o našim rješenjima.