GRENKE za samostalne djelatnosti

Uz naša jednostavna i prilagođena rješenja, osigurajte si konkurentsku prednost. Koristite modernu opremu i uvijek budite u korak s najnovijim tehnologijama.

Podrška kakvu trebate

Svaka nova investicija vam je izazov, ali i prilika. GRENKE financira hrabrost koja ideje pretvara u stvarnost. Uz naša rješenja imate potrebnu sigurnost.

Imate poslovnu ideju, obratite nam se

Za realizaciju poslovne ideje, potrebno je uložiti određena sredstva, a ne treba zaboraviti ni operativne troškove poput plaća i drugih obveza. Prilagođenim rješenjima osiguravamo vašu likvidnost i dajemo vam slobodu za razvoj vaših poslovnih ideja.

GRENKE prednosti za vaše poslovanje

Osobno

Prilagođeno vašim potrebama

Jednostavno

Fleksibilno

Osobno

Prilagođeno vašim potrebama

Jednostavno

Fleksibilno

Rješenja jedinstvena kao i vi

Nudite li svojim klijentima uslugu prilagođenu njihovim potrebama? Tako to radi GRENKE! Bez obzira želite li očuvati likvidnost ili vam je potrebna nova oprema za razvoj poslovanja, naša rješenja su prilagođena tome.

 

Nazovite nas

Obratite nam se na

+385 1 645 72 60

Ponedjeljak – petak od 08:00 do 16:00h

Iskustvo stvara povjerenje

U svakome od nas se krije poduzetnički duh, a GRENKE je tu da vam pomogne na vašem poduzetničkom putu.

Partner za mala i srednja poduzeća

Pomagati poduzetnicima iz bilo koje grane djelatnosti je naša misao vodilja. Koristeći svoje dugogodišnje iskustvo u području najma opreme, postali smo važan oslonac malim i srednjim poduzetnicima u razvoju njihovog poslovanja.

Proizvodi koje nudimo

Uz naše odlične proizvode, unaprijedite svoje poslovanje: