Nazovite nas

Obratite nam se na

+385 1 645 72 60

Ponedjeljak – petak od 08:00 do 16:00h

Podrška u prodaji

Kupnja gotovinom nije opcija za neke klijente. Da biste bili sigurni da ne napuštaju vašu lokaciju praznih ruku, jednostavno im možete ponuditi alternativne vrste financiranja.

Kvalitetniji rad, veći prihodi

Dajte svojim klijentima više fleksibilnosti. Isplatit će se u obliku većih prihoda i zadržavanja klijenata.

Kako vam možemo pomoći

Naši proizvodi daju vašim klijentima mogućnost odabira načina plaćanja kada koriste vaše uslužne djelatnosti. To znači da im možete pomoći da steknu financijsku slobodu – i stvoriti priliku za više prodaje.
No, to nije sve. Ne samo da ćemo vam pružiti podršku u obliku naših proizvoda, već ćemo vam biti na raspolaganju i kako bismo vam pružili savjete i pomoć kada vam je potrebna.

Prednosti kada vam netko pomaže

Možete napredovati ako imate pravu podršku iza sebe. To je činjenica. No, što još može takva podrška?

Osobno

Slobodno se obratite svojoj kontakt osobi ako imate pitanja.

Pošteno

Maksimalna transparentnost - od početnog kontakta do potpisanog ugovora.

Brzo

Kratko vrijeme obrade i brzo plaćanje u roku od 24 sata.

Pouzdano

Desetljeća iskustva u financijskim pitanjima.

Osobno

Slobodno se obratite svojoj kontakt osobi ako imate pitanja.

Pošteno

Maksimalna transparentnost - od početnog kontakta do potpisanog ugovora.

Brzo

Kratko vrijeme obrade i brzo plaćanje u roku od 24 sata.

Pouzdano

Desetljeća iskustva u financijskim pitanjima.

Više od pukog financiranja

Naša podrška seže dalje od naših proizvoda.
Trebate li pomoć s prodajom? Tu smo da vam pomognemo. Imaju li vaši klijenti posebne zahtjeve? Pomoći ćemo vam.

Ako niste sasvim sigurni u vezi mogućnosti financiranja koje su vam dostupne, pomoći ćemo vam. Osim toga, GRENKE osoba za kontakt rado će vam pomoći u savjetovanju s klijentima.

No, možemo mi i mnogo više. Neki zahtjevi kupaca zahtijevaju brza rješenja. Nećemo vas ostaviti da se sami nosite s njima. Na primjer, ako kupac treba veliku količinu proizvoda u kratkom roku, pomoći ćemo vam s predfinanciranjem.

Na taj način možete pružiti svojim klijentima opsežnu podršku.

Vaš proizvod, naše financiranje

Mislite da se vaš proizvod ne može financirati? Razuvjerit ćemo vas. Pogledajte naš popis dostupnih predmeta financiranja – sigurno ćete pronaći svoj proizvod među njima.

Softver

Već imate hardver. Nedostaju vam samo aplikacije. Vjerovali ili ne, uz GRENKE možete financirati čak i softver. 

E-bicikli

Želite izbjeći duge sate u prometnim gužvama dok istovremeno doprinosite zaštiti okoliša i poboljšavate svoje zdravlje? Ponudite e-bicikle svojim zaposlenicima. Uz GRENKE možete financirati zdravlje i sreću svojih zaposlenika.

Multimedijska oprema

Multimedijska oprema potrebna je na različitim područjima. To uključuje projektore, monitore i platna za projektore, kao i držače za monitore, slušalice i još mnogo toga. Sve to možete financirati uz GRENKE.

Telefonski sustavi

Jasna komunikacija često je ključna u svakodnevnom poslovanju. Kod nas možete financirati svoje telefonske sustave.

Medicinska oprema

Zdravlje ljudi vaš je najveći prioritet. Morate se moći osloniti na opremu koju koristite, a na nas se možete osloniti kada je riječ o financiranju medicinske opreme.

LED rasvjeta

LED rasvjeta ima višestruke prednosti i moderno je rješenje za osvjetljenje prostora. Međutim, nije baš jeftina. Zato smo mi tu da vam pomognemo osvijetliti vaš prostor.

 

Građevinski strojevi i mehanizacija

Bez obzira je li vam potreban mini bager ili mješalica za beton. Uz našu podršku brzo i jednostavno unajmite specijaliziranu opremu.

Uređaji za čišćenje

Čistoća je pola zdravlja - slogan za život! Ali, kako održavati čistoću? Uređajima za čišćenje poda, usisivačima, tlačnim čistačima... Samo izaberite i obratite nam se.

Oprema i strojevi za radionice

U svojoj ste radionici okruženi uređajima i strojevima koji vam olakšavaju rad. Kao i GRENKE s pravim financiranjem.

Sustavi zaštite i alarmi

Vaš ured je pun vrijedne opreme. To znači da ju je potrebno zaštititi. Sustavi zaštite, alarmi i nadzorne kamere će se pobrinuti za to, a GRENKE za financiranje.

Uređaji za kopiranje, printeri

Uređaji za kopiranje i printeri u stalnoj su upotrebi u uredima. Stoga, moraju biti izdržljivi. No, uređaji visoke kvalitete često su vrlo skupi. Međutim, uz GRENKE to nije problem. Unajmite ih.

IT hardver

Danas su mobilni uređaji neophodni u svakodnevnom poslovnom životu. Mnogi ih smatraju najvažnijim alatom za rad. No, uređaji, poslužitelji i memorija nisu jeftini. Mi to znamo i pomoći ćemo vam jednostavnim i brzim rješenjem.

Strojevi za frankiranje

Vaša tvrtka šalje bezbroj pisama svaki dan. Lijepljenje marke na svako od njih mukotrpan je zadatak. Zato trebate stroj za frankiranje. Ali kako ćete ga financirati? Jednostavno je – pomoću nas.

Viličari

Imate skladište, ali nemate adekvatan viličar. Unajmite jedan po svom izboru.

Oprema za hotele

Oprema za čišćenje, softver, namještaj – kada upravljate hotelom, morate na mnogo toga misliti. No, na jednu stvar ne morate, a to je financiranje. GRENKE će se pobrinuti za to.

Aparati za kavu

Šalica kave na pritisak gumba odličan je način za početak svakog dana. Pomaže i kod pada produktivnosti nakon ručka. Podijelite osjećaj sa svojim zaposlenicima uz financiranje aparata za kavu.

Blagajnički sustavi

Prodaja je ono za što živite i vaš je izvor prihoda. Pravi blagajnički sustav može vam pomoći ubrzati vaše poslovanje.

Kompresori

Kompresori se upotrebljavaju za razne namjene; od gradilišta do radionica. Bez obzira za što trebate kompresore, mi ćemo vas osloboditi velikih investicijskih troškova. Uz GRENKE ih s lakoćom možete unajmiti.

Fitness oprema

Uvijek ste na usluzi svojim klijentima i pomažete im u očuvanju zdravlja, a za to vam je potrebna prava fitness oprema. Bez obzira trebate li zamijeniti jednu zastarjelu spravu ili u potpunosti modernizirati teretanu, GRENKE je tu da vam ponudi rješenje.

Audiovizualna oprema

Imate ideju, a za realizaciju vam je potrebna rasvjetna oprema? GRENKE vam pruža rješenje. Unajmite bilo koju audiovizualnu opremu po vašem izboru.

 

 

Uredski namještaj

Proširujete poslovni prostor i kupnja novog uredskog namještaja je velika investicija. Jedna uredska stolica ili cijelokupan uredski namještaj - iskoristite GRENKE uslugu najma.

1 / 21

Postanite jedan od naših partnera

Želite li ponuditi svojim kupcima više mogućnosti financiranja? Ako da, obratite nam se.

Pronađi podružnicu

Nikada nismo predaleko.

Odaberite lokaciju

Prikazat će vam se relevantni podaci za kontakt.

Zatražite partnerstvo

Kontaktirajte nas.

Pronađi podružnicu

Nikada nismo predaleko.

Odaberite lokaciju

Prikazat će vam se relevantni podaci za kontakt.

Zatražite partnerstvo

Kontaktirajte nas.