GRENKE Okvirni ugovor o najmu

Je li vam najam opreme zanimljiv? Ostvarite značajne uštede koje vam nudi GRENKE okvirni ugovor o najmu.

Manje je više! Jednostavno do uspjeha

Iskoristite svaku priliku koja vam se ukaže. Unajmite opremu koja vam je potrebna, gdje želite i kada to želite te uživajte u prednostima koje nudi GRENKE okvirni ugovor o najmu. 

 

Prilagođeno vašim potrebama

Optimalni uvjeti za vaše jedinstvene potrebe.

Fleksibilno

24, 36 ili 48 mjeseci – ili nešto sasvim drugo? Izbor je na vama sa svakim pojedinačnim ugovorom.

Neovisno

Opremu možete odabrati kod bilo kojeg proizvođača ili prodavača po vašem izboru. Minimalna neto nabavna vrijednost opreme po sklopljenom ugovoru je 4.000 HRK.

Atraktivno

Uživajte u prednostima vašeg Okvirnog ugovora o najmu i ostvarite posebne uvjete financiranja kod svakog pojedinačnog ugovora.

Prilagođeno vašim potrebama

Optimalni uvjeti za vaše jedinstvene potrebe.

Fleksibilno

24, 36 ili 48 mjeseci – ili nešto sasvim drugo? Izbor je na vama sa svakim pojedinačnim ugovorom.

Neovisno

Opremu možete odabrati kod bilo kojeg proizvođača ili prodavača po vašem izboru. Minimalna neto nabavna vrijednost opreme po sklopljenom ugovoru je 4.000 HRK.

Atraktivno

Uživajte u prednostima vašeg Okvirnog ugovora o najmu i ostvarite posebne uvjete financiranja kod svakog pojedinačnog ugovora.

Uživajte u prednostima

Uz GRENKE okvirni ugovor osigurajte si posebne uvjete financiranja neovisno o dobavljačimo opreme.

Kako funkcionira okvirni ugovor o najmu?

1. Obratite nam se kako bismo dogovorili uvjete Okvirnog ugovora o najmu.
    
2. Potpisujemo Okvirni ugovor o najmu uz dogovorene uvjete.
    
3. U roku od dvanaest mjeseci, u bilo kojem trenutku možete sklopiti pojedinačni ugovor o najmu. Budući da je Okvirni ugovor o najmu već odobren, možete brže i jednostavnije doći do željene opreme.

Slijedi primjer:

Tvrtka specijalizirana za integraciju softverskih sustava u sljedećoj poslovnoj godini planira otvaranje podružnica u drugim gradovima. Obzirom da je planirano sukcesivno otvaranje podružnica, uz okvirni ugovor o najmu opreme, IT tvrtka može sklopiti više pojedinačnih ugovora uz unaprijed dogovorene uvjete i na taj način osigurati opremu za nove urede.

Najam je zaista tako jednostavan

Osigurajte si posebne uvjete za vaše jedinstvene potrebe. Evo kako funkcionira:

 

Veliki izbor predmeta koje možete unajmiti

Softver

Već imate hardver. Nedostaju vam samo aplikacije. Vjerovali ili ne, uz GRENKE možete financirati čak i softver. 

E-bicikli

Želite izbjeći duge sate u prometnim gužvama dok istovremeno doprinosite zaštiti okoliša i poboljšavate svoje zdravlje? Ponudite e-bicikle svojim zaposlenicima. Uz GRENKE možete financirati zdravlje i sreću svojih zaposlenika.

Multimedijska oprema

Multimedijska oprema potrebna je na različitim područjima. To uključuje projektore, monitore i platna za projektore, kao i držače za monitore, slušalice i još mnogo toga. Sve to možete financirati uz GRENKE.

Telefonski sustavi

Jasna komunikacija često je ključna u svakodnevnom poslovanju. Kod nas možete financirati svoje telefonske sustave.

Medicinska oprema

Zdravlje ljudi vaš je najveći prioritet. Morate se moći osloniti na opremu koju koristite, a na nas se možete osloniti kada je riječ o financiranju medicinske opreme.

LED rasvjeta

LED rasvjeta ima višestruke prednosti i moderno je rješenje za osvjetljenje prostora. Međutim, nije baš jeftina. Zato smo mi tu da vam pomognemo osvijetliti vaš prostor.

 

Građevinski strojevi i mehanizacija

Bez obzira je li vam potreban mini bager ili mješalica za beton. Uz našu podršku brzo i jednostavno unajmite specijaliziranu opremu.

Uređaji za čišćenje

Čistoća je pola zdravlja - slogan za život! Ali, kako održavati čistoću? Uređajima za čišćenje poda, usisivačima, tlačnim čistačima... Samo izaberite i obratite nam se.

Oprema i strojevi za radionice

U svojoj ste radionici okruženi uređajima i strojevima koji vam olakšavaju rad. Kao i GRENKE s pravim financiranjem.

Sustavi zaštite i alarmi

Vaš ured je pun vrijedne opreme. To znači da ju je potrebno zaštititi. Sustavi zaštite, alarmi i nadzorne kamere će se pobrinuti za to, a GRENKE za financiranje.

Uređaji za kopiranje, printeri

Uređaji za kopiranje i printeri u stalnoj su upotrebi u uredima. Stoga, moraju biti izdržljivi. No, uređaji visoke kvalitete često su vrlo skupi. Međutim, uz GRENKE to nije problem. Unajmite ih.

IT hardver

Danas su mobilni uređaji neophodni u svakodnevnom poslovnom životu. Mnogi ih smatraju najvažnijim alatom za rad. No, uređaji, poslužitelji i memorija nisu jeftini. Mi to znamo i pomoći ćemo vam jednostavnim i brzim rješenjem.

Strojevi za frankiranje

Vaša tvrtka šalje bezbroj pisama svaki dan. Lijepljenje marke na svako od njih mukotrpan je zadatak. Zato trebate stroj za frankiranje. Ali kako ćete ga financirati? Jednostavno je – pomoću nas.

Viličari

Imate skladište, ali nemate adekvatan viličar. Unajmite jedan po svom izboru.

Oprema za hotele

Oprema za čišćenje, softver, namještaj – kada upravljate hotelom, morate na mnogo toga misliti. No, na jednu stvar ne morate, a to je financiranje. GRENKE će se pobrinuti za to.

Aparati za kavu

Šalica kave na pritisak gumba odličan je način za početak svakog dana. Pomaže i kod pada produktivnosti nakon ručka. Podijelite osjećaj sa svojim zaposlenicima uz financiranje aparata za kavu.

Blagajnički sustavi

Prodaja je ono za što živite i vaš je izvor prihoda. Pravi blagajnički sustav može vam pomoći ubrzati vaše poslovanje.

Kompresori

Kompresori se upotrebljavaju za razne namjene; od gradilišta do radionica. Bez obzira za što trebate kompresore, mi ćemo vas osloboditi velikih investicijskih troškova. Uz GRENKE ih s lakoćom možete unajmiti.

Fitness oprema

Uvijek ste na usluzi svojim klijentima i pomažete im u očuvanju zdravlja, a za to vam je potrebna prava fitness oprema. Bez obzira trebate li zamijeniti jednu zastarjelu spravu ili u potpunosti modernizirati teretanu, GRENKE je tu da vam ponudi rješenje.

Audiovizualna oprema

Imate ideju, a za realizaciju vam je potrebna rasvjetna oprema? GRENKE vam pruža rješenje. Unajmite bilo koju audiovizualnu opremu po vašem izboru.

 

 

Uredski namještaj

Proširujete poslovni prostor i kupnja novog uredskog namještaja je velika investicija. Jedna uredska stolica ili cijelokupan uredski namještaj - iskoristite GRENKE uslugu najma.

1 / 21

GRENKE u vašoj blizini

Jednostavno je pronaći nas. Odaberite svoju državu, unesite svoju lokaciju i prikazat će vam se najbliža GRENKE poslovnica.

Ne planirate višestruke nabavke opreme?

Odaberite klasični najam koji više odgovara vašim potrebama.

Klasični najam

Ako okvirni ugovor o najmu nije opcija za vas, jednostavno unajmite opremu uz ugovor o klasičnom najmu. Ostanite fleksibilni i uživajte u svim prednostima GRENKE najma.

Nazovite nas

Obratite nam se na

+385 1 645 72 60

Ponedjeljak – petak od 08:00 do 16:00h

Iskustvo stvara povjerenje

Pouzdan smo i svestran partner malim i srednjim poduzećima. Nije važno kojom djelatnošću se bavite, naše iskustvo je tu da vas podrži.

Partner za najam malim i srednjim poduzećima

GRENKE vam daje slobodu potrebnu za razvoj vašeg poduzetničkog duha. Sve je rađeno po mjeri te uz povoljne uvjete.

 

  • Možete odabrati povoljne najamnine umjesto velikih kapitalnih izdataka
  • Jednostavno planiranje troškova
  • Ostajete fleksibilni

Digitalno potpisivanje ugovora uz ePotpis

Zaštićeno, mobilno i zakonski sigurno

Sve što trebate za potpisati svoj GRENKE ugovor o najmu je tablet, pametni telefon ili računalo te pristup internetu. Sa eSignature tvrtke GRENKE možete dokumente digitalno potpisati. To će vam uštedjeti dragocjeno vrijeme koje možete posvetiti svojim idejama i svojim kupcima.