GRENKE u Hrvatskoj

Poduzetnost je kod nas odavno prisutna. GRENKE je utemeljen u mjestu Baden-Baden u Njemačkoj 1978. Naša je prva podružnica u Hrvatskoj otvorena 2014.

Dopustite da vam olakšamo

Rješenja tvrtke GRENKE već više od 40 godina stvaraju financijsku osnovu za poslovni uspjeh – brzo, jednostavno te uz osobni pristup svakom klijentu.

Fleksibilna rješenja za najam pod jednim krovom

Velike stvari često počinju skromno. Sve što je potrebno je da ljudi steknu samopouzdanje i financijsku slobodu da započnu nešto novo.

Mi u GRENKE-u razmišljamo poduzetnički. Zato želimo svojim klijentima pomoći u ostvarivanju njihovih ideja. Bilo da želite unajmiti IT opremu visokih performansi ili svu uredsku opremu, GRENKE Hrvatska može učiniti sve to i još mnogo toga. Predano upravljanje brojnim malim ugovorima je naša specijalnost. Imamo individualan pristup svakom klijentu, kao i isti poduzetnički žar koji znamo da i vas pokreće.

Kroz godine, naš nas je moto „Fast. Forward. Finance.” učinio jednim od vodećih pružatelja usluge najma opreme. Međutim, to nas nikako ne sprječava da neumorno radimo na razvoju novih rješenja koja pomažu našim klijentima.

GRENKE Hrvatska u brojkama*

Bez obzira gdje se nalazite, GRENKE Hrvatska je vaš lokalni partner. Brojevi govore sami za sebe:

1
Poslovanje: GRENKE je specijalist za najam
2
Podružnice u Hrvatskoj
2014
GRENKE poslovnica otvorena u Zagrebu
20
Zaposlenika u Hrvatskoj

* Na dan 31. prosinca 2023

GRENKE blizu vas

Jednostavno je pronaći nas. Odaberite svoju državu, unesite svoju lokaciju i dobit ćete podatke za kontakt najbližeg GRENKE ureda.

Nazovite nas

Obratite nam se na

+385 1 645 72 60

Ponedjeljak – petak od 08:00 do 16:00h

Najnovije novosti

14

pro 2020

Traže se: poduzetnici sa zahtjevima za financiranje

  • Naše obećanje vama: „Fast. Forward. Finance.”
  • Sveobuhvatna rješenja za najam daju trgovcima i klijentima slobodu koja im je potrebna za razvijanje poduzetničkih ideja

Nešto drugo što bi vas moglo zanimati

GRENKE Hrvatska uvijek je ovdje za vas kako bi vam ponudili iskustvo, stručnost i apsolutnu predanost. Saznajte više ovdje ili nam se javite.