GRENKE za samostalne djelatnosti

Bilo da ste bravar, ličilac ili monter, kao obrtniku potrebno vam je rješenje koje smanjuje sate rada i brige o financijama. Upravo zato pogledajte rješenja koja nudi GRENKE.

Bez obzira na različite vrste samostalnih djelatnosti, zajednička im je posvećenost svom poslu i želja za stalnim razvojem i napredovanjem. GRENKE je tu da im olakša put do opreme potrebne za obavljanje djelatnosti.

GRENKE rješenja omogućuju klijentima da se u potpunosti usredotoče na svoj posao: brodograditelji na projektiranje savršene kobilice, dizajneri interijera na nove trendove u uređenju, a dentalni tehničari na najljepše osmijehe. Tako smo i mi usredotočeni na kreiranje najboljih rješenja za vas.

Nazovite nas

Obratite nam se na

+385 1 645 72 60

Ponedjeljak – petak od 08:00 do 16:00h

Osiguravamo da i vaše samostalne djelatnosti ostvaruju dobit

Vaša samostalna djelatnost može biti vaše zvanje. No, koliko god rad ispunjava, neće biti uspješan ako ne ostvarujete dobit. Ovdje smo da vam pomognemo ako tražite način za ulaganje u svoj razvoj bez previše financijskog opterećenja. Jedan takav način je najam opreme uz prilagođeno financijsko savjetovanje za samostalne djelatnosti i odgovarajuće proizvode.

Koji proizvod odgovara vašim potrebama?

Probajte odmah! Pitanje Rezultat

U tri koraka saznajte koje rješenje je najprikladnije za vas

Postoje različita rješenja ovisno o vašim investicijskim potrebama. Ispunite naš test i saznajte u najkraćem mogućem roku koje vam odgovara.

Ulažete li više puta godišnje?

Ulažete li redovito u različite vrste imovine?

Oduzima li vam nabavka opreme previše vremena?

Pravo rješenje za vas je okvirni ugovor o najmu

Imate veće i kontinuirane potrebe za ulaganjem i trebate fleksibilnost. To je upravo ono što dobivate s GRENKE okvirnim ugovorom o najmu. Rado ćemo vas savjetovati – slobodno nam se obratite.

Pravo rješenje za vas je Klasični najam

Tražite mogućnost pouzdanog planiranja i fiksne najamnine, ali također želite ostati fleksibilni. GRENKE klasični najam upravo je ono što vam treba. Rado ćemo vas savjetovati – samo nam se obratite.

Probajte odmah!
Da
Ne

Što imate u planu?

Financirajte svoj sljedeći korak

Već godinama vodite vlastitu radionicu i želite rasti? Ako ne želite prebrzo dosegnuti svoje financijske granice, jednostavno unajmite alate za radionicu, opremu i još mnogo toga uz GRENKE.

Vaša djelatnost se konstantno mijenja

Radite li u elektrotehničkoj grani djelatnosti? Ili u nekoj drugoj slično kratkih ciklusa inovacije? Okvirni ugovor o najmu je vaša idealna opcija za najam, osim ako se ne želite suočavati s financijskim preprekama svaki put kada trebate nadograditi svoju opremu.

Brže financiranje je bolje financiranje

Trebate li određeni komad opreme za provođenje inovacije u svom proizvodnom postupku? Klasični najam omogućuje vam da stalno održavate imovinu modernom.

whitepaper

Vaše potrebe su jedinstvene, kao i naša rješenja

Imate li poseban zahtjev? Javite nam se, rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Naša rješenja za samostalne djelatnosti

Još niste potpuno sigurni kako vam možemo pomoći? Saznajte više o našim rješenjima.