Nazovite nas

Obratite nam se na

+385 1 645 72 60

Ponedjeljak – petak od 08:00 do 16:00h

GRENKE za proizvodnju

Globalizacija, digitalizacija, industrija 4.0 – uspjeh vaše tvrtke ovisi o strateškim odlukama i brzom djelovanju. Možete imati svu slobodu koju želite s GRENKE rješenjima.

Nova tehnologija stvara nova tržišta. Konstantne promjene zahtjevaju nova rješenja. Na primjer, rješenja za mobilnost, proizvodnju energije, dizajn proizvoda i razmjenu informacija. S kojim izazovima se vaše poduzeće susreće? 

Bilo da želite učiniti svoju proizvodnju fleksibilnijom, povezati mrežu podružnica ili poboljšati korisničko iskustvo, inovacija je uvijek povezana s financijskim rizicima. GRENKE raste s vama.

 

Specijalizirani za raznolikost

Bilo da se radi o strojarstvu ili kemijskoj industriji, upoznati smo s različitim zahtjevima i izazovima vaše industrije. 

Zajedno ćemo pronaći pravo rješenje za vas sukladno vašim potrebama za najmom opreme.

Koji su vaši planovi?

Kako sve zajedno ne bi zastalo

Nužno je planirati likvidnost ako namjeravate uložiti u svoje poduzeće. Ono što ne želite je financijsko usko grlo nakon obavljene kupnje. Koje je rješenje onda za vas? Klasični najam

Uredite svoje financije

Imate li redovite troškove vezane za materijal, energiju i razvoj ili često plaćate unaprijed? Većina tvrtki nema dovoljan proračun za modernu opremu. Dajte si slobodu koja vam je potrebna pomoću najma, a ne kupnjom opreme.

Vaše potrebe su jedinstvene, kao i naša rješenja

Imate li poseban zahtjev? Javite nam se, rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Naša rješenja za proizvodnju

Još niste potpuno sigurni kako vam možemo pomoći? Saznajte više o našim rješenjima.