GRENKE za samostalne djelatnosti

Bilo da ste bravar, ličilac ili monter, kao obrtniku potrebno vam je rješenje koje smanjuje sate rada i brige o financijama. Upravo zato pogledajte rješenja koja nudi GRENKE.

Bez obzira na različite vrste samostalnih djelatnosti, zajednička im je posvećenost svom poslu i želja za stalnim razvojem i napredovanjem. GRENKE je tu da im olakša put do opreme potrebne za obavljanje djelatnosti.

GRENKE rješenja omogućuju klijentima da se u potpunosti usredotoče na svoj posao: brodograditelji na projektiranje savršene kobilice, dizajneri interijera na nove trendove u uređenju, a dentalni tehničari na najljepše osmijehe. Tako smo i mi usredotočeni na kreiranje najboljih rješenja za vas.

Nazovite nas

Obratite nam se na

+385 1 645 72 60

Ponedjeljak – petak od 08:00 do 16:00h

Osiguravamo da i vaše samostalne djelatnosti ostvaruju dobit

Vaša samostalna djelatnost može biti vaše zvanje. No, koliko god rad ispunjava, neće biti uspješan ako ne ostvarujete dobit. Ovdje smo da vam pomognemo ako tražite način za ulaganje u svoj razvoj bez previše financijskog opterećenja. Jedan takav način je najam opreme uz prilagođeno financijsko savjetovanje za samostalne djelatnosti i odgovarajuće proizvode.

Što imate u planu?

Financirajte svoj sljedeći korak

Već godinama vodite vlastitu radionicu i želite rasti? Ako ne želite prebrzo dosegnuti svoje financijske granice, jednostavno unajmite alate za radionicu, opremu i još mnogo toga uz GRENKE.

Brže financiranje je bolje financiranje

Trebate li određeni komad opreme za provođenje inovacije u svom proizvodnom postupku? Klasični najam omogućuje vam da stalno održavate imovinu modernom.

Vaše potrebe su jedinstvene, kao i naša rješenja

Imate li poseban zahtjev? Javite nam se, rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Naša rješenja za samostalne djelatnosti

Još niste potpuno sigurni kako vam možemo pomoći? Saznajte više o našim rješenjima.