GRENKE za uslužne djelatnosti

Zahtjeve svojih klijenata rješavate brzo i jednostavno, ali postupate li tako i prema rješavanju vlastitih izazova, pogotovo financijskih? Zahvaljujući GRENKE-u, pronađite rješenje koje vam najviše odgovara.

Možda vodite marketinšku agenciju koja bi trebala nova prijenosna računala. Možda vodite turističku agenciju i razmišljate o uređenju ureda. Ili ste upravo otvorili fitness studio koji trebate opskrbiti spravama za vježbanje. Bez obzira koje usluge pružate, sve imaju jednu zajedničku stvar: apsolutnu orijentaciju prema klijentu. I naša rješenja su takva, prilagođena svakom klijentu.

Rješenja kreirana za vas, u skladu s vašim potrebama, brza i jednostavna. Saznajte zašto smo pravi partner za vas.

 

Nazovite nas

Obratite nam se na

+385 1 645 72 60

Ponedjeljak – petak od 08:00 do 16:00h

Usredotočeni na klijenta kao i vi

Zašto odabrati GRENKE najam? Odgovor je jednostavan: već više od 40 godina pružamo uslugu najma malim i srednjim poduzetnicima. Znamo koliko je važno donositi brze odluke, držati korak s potrebama klijenata i rasti s njima. Javite nam se i uvjerite se u prednosti rješenja koje nudimo.

Što imate u planu?

Potpuna opremljenost

Poslužitelji, prijenosna računala ili moderni softver - ne morate ih kupovati. Jednostavno ih unajmite. Na taj način možete fleksibilnije odgovoriti na potrebe svojih klijenata i osigurati nesmetan razvoj poslovanja. I ne samo to, vaša je oprema uvijek najmodernija.

 

Budite uvijek spremni na promjene

Možda je nemoguće predvidjeti budućnost, ali ne i pravilno reagirati na nove promjene. Pobrinite se da ste uvijek u korak s tehnologijom – bilo da se radi o novom poslu ili novim zahtjevima klijenata. Unajmite najnoviji IT hardver, audiovizualne tehnologije i još mnogo toga uz klasični najam.

Vaše potrebe su jedinstvene, kao i naša rješenja

Imate li poseban zahtjev? Javite nam se, rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Naša rješenja za pružatelje usluga

Još niste potpuno sigurni kako vam možemo pomoći? Saznajte više o našim rješenjima.