GRENKE za zdravstvene djelatnosti

Kako bi pružili najbolju uslugu svojim pacijentima i pomogli im u očuvanju zdravlja, i vaše financije moraju biti zdrave. Pravi recept za likvidnost, potražite u GRENKE-u.

Vaš posao zahtjeva potpunu predanost i usredotočenost, vaši pacijenti vam uvijek trebaju biti na prvom mjestu. Samim time, ostaje vam manje vremena za baviti se financijskim pitanjima.

 

GRENKE vam omogućuje da se potpuno usredotočite na svoj rad u medicini i njezi. Kao iskusni partner grane zdravstvenih djelatnosti, znamo kako stabilizirati vaš novčani tijek. Bez obzira otvarate li novu ordinaciju ili želite modernizirati već postojeću, zajedno ćemo pronaći rješenje za vaš izazov.

Udružimo snage

Zdravstena zaštita uvijek je bila važna, međutim demografske promjene i otkrića u liječenju, čine ju sve važnijim sektorom. Posljedično tomu, sve je i veći pritisak na inovacijama i učinkovitosti. GRENKE je tu da vam pomogne biti u korak s najnovijim inovacijama. Medicinsku opremu unajmite i tako se oslobodite utega velikih ulaganja.

 

U službi očuvanja zdravlja

Nazovite nas

Obratite nam se na

+385 1 645 72 60

Ponedjeljak – petak od 08:00 do 16:00h

Klinika 4.0

Praktičnije, učinkovitije i povezanije – GRENKE vam može pomoći modernizirati vašu kliniku. Ostanite na čelu tehnologije čak i u industriji s kratkim, inovativnim ciklusima – zašto ne unajmiti, ne samo novu IT opremu, već i naprednu medicinsku opremu?

Učinite da se pacijenti osjećaju kao kod kuće

Vodite li stomatološku ordinaciju i želite modernizirati svoj prostor? Ugodan okoliš ključ je da se pacijenti osjećaju ugodno. Najam osigurava da su vaši prostori opremljeni sa svom najmodernijom opremom i olakšava vam planiranje troškova.

Vaše potrebe su jedinstvene, kao i naša rješenja

Imate li poseban zahtjev? Javite nam se, rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Naša rješenja za sektor zdravstvenih djelatnosti

Još niste potpuno sigurni kako vam možemo pomoći? Saznajte više o našim rješenjima.